Theeschenkerij - De Buytenhof
Proef het boerenleven op de Buytenhof

Theeschenkerij de smaak van buyten

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

/ 01

Tijdelijk gesloten
Proef het boerenleven

in de theeschenkerij en op het terras van boerderij de buytenhof

Update: voorlopig de theeschenkerij gesloten tot en met half januari. 

In de theeschenkerij ‘De smaak van Buyten’ kun je heerlijk lunchen, een kopje koffie drinken of genieten van een boeren high tea. We werken met pure producten van de boerderij. Groenten, fruit, verse kruiden, vlees, jams en chutneys komen zoveel mogelijk van ons eigen land. En dat is te proeven. Onze gerechten wisselen met de seizoenen mee en onze heerlijke huisgemaakte taarten en cakes zijn inmiddels beroemd. Onze zorggasten werken mee in de theeschenkerij, zowel in de keuken als in de bediening. 

Vanaf de lente tot aan de nazomer is het heerlijk vertoeven op ons terras. Aan het terras ligt de afgesloten speelwei waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen terwijl je vanaf het terras een oogje in het zeil houdt. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9-17 uur.

Boeren High Tea

In de theeschenkerij en op het terras kun je genieten van een heerlijke boeren high tea. Wij serveren scones met huisgemaakte jam en verschillende hartige en zoete hapjes. De hapjes van de boeren high tea wisselen met de seizoenen mee. Uiteraard serveren wij er ook onbeperkt thee bij met o.a. verse kruiden uit onze kruidentuin.

Kom je gezellig met je vriendinnen of familie bij ons genieten van een boeren high tea?
Van juni t/m oktober serveren wij de boeren high tea enkel om 10.30 of 14.30 uur. De boeren high tea kost 22.50 per persoon inclusief onbeperkt thee. Voor kids is de high tea 14.95 per kind. Reserveren verplicht. 

Wat onze klanten zeggen:

“Vandaag samen met mijn vriendin een heerlijke high tea gehad. De lekkernijen waren vers gemaakt met producten van de boerderij zelf. We hebben al vele high tea’s gehad, maar dit is zeker 1 van de betere! Echt een aanrader.”

“Echt top, hoe je hier terecht kan voor: ontbijt, kop koffie/thee met wat lekkers, lunch , allemaal streek producten en mooi om dit lokale maatschappelijk werk te steunen. Het is Buyten Gewoon Goed!”

“Heerlijke plek, voor jong en oud. Vriendelijke mensen en een lekkere lunch- en theekaart.”

/ 02

Menukaart

Zomer 2021

De Buytenhof kaart wisselt met de seizoenen mee en bestaat uit typische Buytenhof gerechten. Wij werken zoveel mogelijk met verse en pure producten van ons land. Bekijk de  menukaart hieronder. We houden graag rekening met allergieën en dieetwensen, graag doorgeven bij je reservering. 

/ 01

Reserveren is tijdelijk niet mogelijk

Vraag je reservering aan via het formulier

Via dit formulier kun je een reservering in de theeschenkerij aanvragen. Een high tea is alleen te reserveren om 10.30 of om 14.30 uur. Let op: je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons ontvangt. 

Openingstijden
Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Op zon-, maan- en feestdagen zijn wij gesloten.

Allergieën en dieetwensen
Wij horen ze graag, je kunt je allergieën en dieetwensen invullen in het opmerkingenveld. 

Parkeren
Je bent bij ons van harte welkom per fiets, paard, auto en natuurlijk lopend. Op ons erf vind je een fietsen- en paardenstalling. Parkeren met de auto kan op onze parkeerplaats aan de Oude weg in Rhoon. 


  * verplichte velden

  / 04

  Veelgestelde vragen

  Theeschenkerij

  Dat kan zeker! Geef je allergie, intolerantie of  dieetwensen door bij je reservering,

  Van juni tot en met oktober serveren wij de boeren high tea enkel om 10.30 of 14.30 uur. Reserveren voor de boeren high tea is verplicht.

  Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zon-, maan- en feestdagen zijn wij gesloten.

  Je kunt reserveren door het formulier op de website in te vullen, door een e-mail te sturen aan desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl. Vermeld de datum, tijd en het aantal personen waarvoor je wilt reserveren. Reserveren op de dag zelf kan alleen telefonisch. Let op: je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

  Scroll naar top