Pluktuin - De Buytenhof
fruit plukken in de pluktuin van de buytenhof

Pluktuin

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

/ 01

Fruit en bloemenpluktuin

Bij de Buytenhof in rhoon

Zelfpluk is een educatief uitje voor kinderen. Leuk en leerzaam om te zien hoe fruit groeit op de boerderij, zelf te plukken en er vervolgens wat lekkers van te maken. 

Ongeveer vijf weken per jaar hebben wij zelfpluk aardbeien, meestal rond eind mei – begin juni. In 2021 zijn de aardbeien later door het koude voorjaar. Dit jaar werken we met het reserveren van je tijdvak, zo zorgen we dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in het veld zijn. De aardbeien kosten 3,75 per 500 gram. Aardbeien zelfpluk is een feest voor jong en oud! 

Op de boerderij hebben wij een grote boomgaard met appels en peren. Ongeveer vanaf eind augustus tot en met half oktober hebben wij zelfpluk appels & peren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden van de zelfpluk activiteiten en events. 

In de bloemenpluktuin van de Buytenhof kun je zelf een mooi en vrolijk boeket plukken. Je vindt er meer dan 50 verschillende soorten bloemen, in alle kleuren van de regenboog. De bloemenpluktuin is geopend vanaf midden juni tot eind oktober, zolang er voldoende bloemen zijn om te plukken.  

Op de Buytenhof kun je geregeld leuke workhops volgen. Schrijf in je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven onze workshops en events.

/ 02

RESERVEREN pluktuin

Bij de Buytenhof

Reserveer hieronder je plaatsen voor de aardbeienzelfpluk.

Hoe werkt het?

  • Reserveer hieronder je plek
  • Bij het veld krijg je van ons zoveel bakjes mee als je wilt, een vol bakje is circa 500 gram
  • Lees de plukinstructie voor het beste en lekkerste plukresultaat
  • Kinderen tot 12 jaar plukken onder begeleiding van een volwassene
  • Pluk zoveel aardbeien als dat je wilt kopen, je rekent af op gewicht
  • Afwegen en afrekenen bij de kassa in het veld, pin & contant is beide mogelijk
  • Smullen maar!

Let op! Per volwassene kunnen er maximaal 2 kinderen deelnemen. Vul hieronder het aantal personen (volwassenen én kinderen) in.

Laden...
Scroll naar top