Voor bezoekers - De Buytenhof

Ervaar het boerenleven

WELKOM OP DE BUYTENHOF

Beleef het boerenleven in de pluktuiN, proef in de theeschenkerij en ontdek de verse producten van het land

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

Pluktuin

Zelfpluk is een educatief uitje voor kinderen. Leuk en leerzaam om te zien hoe fruit groeit op de boerderij, zelf te plukken en er vervolgens wat lekkers van te maken. 

Ongeveer vijf weken per jaar hebben wij zelfpluk aardbeien, meestal rond eind mei – begin juni. Aardbeien zelfpluk is een feest voor jong en oud! 

Op de boerderij hebben wij een grote boomgaard met appels en peren. Ongeveer vanaf eind augustus tot en met half oktober hebben wij zelfpluk appels & peren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden van de zelfpluk activiteiten en events. 

Bloempluktuin

In de bloemenpluktuin van de Buytenhof kun je zelf een mooi en vrolijk boeket plukken. Je vindt er meer dan 60 verschillende soorten bloemen, in alle kleuren van de regenboog. 

De bloemenpluktuin is geopend vanaf juni tot eind september, zolang er voldoende bloemen zijn om te plukken.

Op de Buytenhof kun je geregeld leuke workhops volgen. Schrijf in je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven onze workshops en events.

Theeschenkerij

In de theeschenkerij ‘De smaak van Buyten’ kun je heerlijk lunchen, een kopje koffie drinken of genieten van een boeren high tea. 

We werken met pure producten van de boerderij. Groenten, fruit, verse kruiden, vlees, jams en chutneys komen zoveel mogelijk van ons eigen land. En dat is te proeven. Onze gerechten wisselen met de seizoenen mee en onze heerlijke huisgemaakte taarten en cakes zijn inmiddels beroemd. Onze zorggasten werken mee in de theeschenkerij, zowel in de keuken als in de bediening. 

Vanaf de lente tot aan de nazomer is het heerlijk vertoeven op ons terras. Aan het terras ligt de afgesloten speelwei waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen terwijl je vanaf het terras een oogje in het zeil houdt.

Boerderijwinkel

In de sfeervolle boerderijwinkel vind je producten van het land kopen, zoals appels, peren, stoofperen, bio groenten, vlees van eigen vee, eieren van eigen kippen en ook met zorg gemaakte jams, chutneys, honing en appel- en perensap van eigen fruit. 

Wij verkopen ook lokale producten van andere boerderijen zoals boerenkaas, bakproducten van de Vlaardingse molen en verschillende cranberry producten.

We streven naar weinig voedselkilometers. Daarom vind je bij ons zoveel mogelijk gezonde, ambachtelijke en biologische producten uit onze omgeving. 

vier je feestje

Het Buytenhuis is op zaterdagen te huur voor familiefeestjes zoals bijvoorbeeld verjaardagen, babyshowers, jubilea en familiereünies. 

Bij goed weer kunt u gebruik maken van het terras met picknicktafels bij het Buytenhuis. De kids kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin.

Er zijn diverse boerenarrangementen voor onder andere drank, taart, hapjes en lunchgerechten.

De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

Scroll naar boven