In de media - De Buytenhof
pers aanvragen en media

in de media

Buytenhof in de prijzen

Zeer trots zijn we met de Buytenhof dat we tweemaal met de boerderij in de prijzen vielen. 

In 2017 is de Buytenhof is door de ANWB jury verkozen tot ‘Het meest maatschappelijke uitje’. De jury: “De Buytenhof laat zien dat iedereen meetelt in onze samenleving en dat zakelijk ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid uitstekend hand in hand kunnen gaan”.

Een paar jaar eerder wonnen we met de Buytenhof de titel ‘Meest toonaangevend multifunctioneel agrarisch bedrijf van Nederland’.

in de media

Geregeld staan de Buytenhof in regionale, nationale en internationale media. We ontvangen binnen en buitenlandse journalisten, beleidsmakers en influencers om ze rond te leiden op de boerderij en ons verhaal en ervaringen te delen. 

In juni 2020 werd de Buytenhof genoemd in een artikel over de mooiste bloemenpluktuinen in de Libelle en op nu.nl werden we getipt als één van de leukste pluktuinen van Nederland. 

In 2019 ontvingen we op de boerderij een groep Japanse journalisten en verschenen we vervolgens in Japanse foodmagazines en blogs. 

Heb je een persaanvraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

NPO BinnsteBuiten op bezoek op de Buytenhof

 
In maart 2021 kwam NPO BinnsteBuiten langs op de Buytenhof! Heb jij ons al gespot? Je ziet de boerderij en boer Wiard Visser vanaf 4:57 min in de uitzending.
 
Chef-kok Ramon kwam om Bob te helpen met zijn tijdelijke crisiscatering in Rotterdam, een sociaal project dat hij door corona is gestart, omdat zijn restaurants dicht moesten. Bob vindt dat iedere Rotterdammer een gezonde maaltijd moet kunnen eten. Bob kiest graag voor lokale pure producten en kookt vaak met groenten van de boerderij. Wij zijn trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan dit mooie sociale initiatief.

rtv rijnmond op bezoek

In de zomer van 2020 trokken zes weken lang de verslaggevers van RTV door de regio tijdens de Zomertoer, Bestemming Rijnmond.

De verslaggever kwam langs op de boerderij voor een rondleiding en sprak met diverse zorggasten en met eigenaar Wiard Visser. Bekijk via onderstaande link de uitzending. 

BEKEND VAN

/ 01

pers aanvraag

Neem contact met ons op via het formulier

Heb je een persaanvraag? Dan kun je contact opnemen met Joyce Verburg via dit formulier of onderstaande gegevens. 

 

    '


    * verplichte velden

    Scroll naar boven