Duurzame geschenken van de boerderij - De Buytenhof
Op maat, lokaal en met zorg gemaakt

duurzame Geschenken

Geef een (h)eerlijk cadeau

Duurzame geschenken van de boerderij hebben een mooi maatschappelijk verhaal, lokaal en met weinig voedselkilometers. Op de Buytenhof maken wij duurzame geschenken voor je klanten, relaties of medewerkers.  Dit doen we gedurende specifieke feestdagen zoals Kerst of Pasen, of gewoon zomaar! 

Zo groeit het fruit en groente bij ons op de boerderij, oogst de boer met hulp van onze zorggasten. Vervolgens schillen de zorggasten kilo’s peren. De schillen zijn voer voor onze varkens. Tot slot verwerken onze zorggasten peren onder begeleiding van vrijwilligers en medewerkers tot heerlijke jams. 

Kortom mooie duurzame geschenken, lokaal geproduceerd en met zorg samengesteld! Wij hebben verschillende duurzame geschenken samengesteld, voor elk budget wat wils. In de pakketten vind je natuurlijk onze beroemde appel en peren sappen en heerlijke stoofperen, winterthee, koekjes en fruitige jams & chutneys

 

lokaal en op maat

Wij denken graag met je mee om de geschenken helemaal naar uw wens te maken. Zo hebben wij verschillende jam en chutney smaken, je kunt zelf kiezen welke smaken je in het geschenk wilt. Wil je een product vervangen door een ander product, ook dit is mogelijk. Wil je nu meer informatie over de mogelijkheden voor duurzame geschenken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of kom langs in de boerderijwinkel. 

De afgelopen jaren mochten wij geschenken verzorgen voor o.a. Gemeente Spijkenisse, de Rabobank, Scala, Erasmus Sport, Reoboth School Barendrecht. 

onze klanten

Afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten o.a. Scala, Erasmus Sport, de Cijferkamer en de Rabobank geschenken verzorgd. Dit is wat klanten over de geschenken zeggen:

“Het pakket zag er goed verzorgd uit, lekker verse producten en diverse keren gehoord: the best kerstpakket ever!”

“Erg leuk en origineel om te geven, vele enthousiaste reacties ontvangen”

“Goede verantwoorde pakketten die echt ‘op maat’ worden geleverd door een maatschappelijk betrokken bedrijf”

 

/ 01

Informatie aanvraag

Wil je informatie over de mogelijkheden voor de duurzame geschenken? Neem contact met ons op via het formulier

Informeer naar de mogelijkheden voor duurzame geschenken via dit contactformulier of neem telefonisch contact op. Je bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de boerderijwinkel.

 

  '


  * verplichte velden

  De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

  Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

  Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

  Scroll naar top