Duurzaam kerstcadeau van de boerderij - De Buytenhof
Op maat, lokaal en met zorg gemaakt

duurzaam kerstcadeau

duurzaam kerstcadeau

Een duurzaam kerstcadeau met zorg gemaakt, lokaal en met volledig op maar. Op de Buytenhof maken wij, met zorg, duurzame kerstpakketen voor je klanten, relaties of medewerkers. Op maat gemaakt naar jouw wensen.  

Zo groeit het fruit en groente bij ons op de boerderij, oogst de boer met hulp van onze zorggasten. Vervolgens schillen de zorggasten kilo’s peren. De schillen zijn voer voor onze varkens. Tot slot verwerken onze zorggasten peren onder begeleiding van vrijwilligers en medewerkers tot heerlijke jams. 

Kortom mooie kerstcadeaus, lokaal geproduceerd en met zorg samengesteld! Wij hebben verschillende duurzame geschenken samengesteld, voor elk budget wat wils. Je kiest bijvoorbeeld voor een van de beroemde appel en peren sappen en heerlijke stoofperen, winterthee, koekjes en fruitige jams & chutney

 

lokaal en op maat

Wij denken graag met je mee om de geschenken helemaal naar je wens te maken. Zo hebben wij verschillende jam en chutney smaken, je kunt zelf kiezen welke smaken je in het geschenk wilt. Wil je een product vervangen door een ander product, ook dit is mogelijk. 

Wil je nu meer informatie over de mogelijkheden voor duurzame kerstcadeaus? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier, kom langs in de boerderijwinkel of in de speciale geschenken showroom.

De afgelopen jaren mochten wij geschenken verzorgen voor o.a. Gemeente Spijkenisse, de Rabobank, Scala, Erasmus Sport, Reoboth School Barendrecht. 

wat zeggen onze klanten

Afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten o.a. Scala, Erasmus Sport, de Cijferkamer en de Rabobank geschenken verzorgd. Dit is wat klanten over de duurzame pakketten zeggen:

“Het pakket zag er goed verzorgd uit, lekker verse producten en diverse keren gehoord: the best kerstpakket ever!”

“Erg leuk en origineel om te geven, vele enthousiaste reacties ontvangen”

“Goede verantwoorde pakketten die echt ‘op maat’ worden geleverd door een maatschappelijk betrokken bedrijf”

 

/ 01

Informatie aanvraag voor duurzame kerstcadeaus

Wil je informatie over de mogelijkheden voor de duurzame kerstpakketten? Neem contact met ons op via het formulier.

Informeer naar de mogelijkheden voor duurzame kerstcadeaus via dit contactformulier of neem telefonisch contact op. Je bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de boerderijwinkel of in onze rustige showroom.

 

  '


  * verplichte velden

  De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

  Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

  Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

  Scroll naar top