Voor bedrijven - De Buytenhof

De Buytenhof is een inspirerende omgeving om te vergaderen of bijeenkomsten te organiseren.

NATUURLIJK VERGADEREN

OOK leveren WIJ pure producten van de boerderij aan horeca en retail

De Buytenhof is een inspirerende omgeving om te vergaderen of bijeenkomsten te organiseren.

OOK LEVEREN WIJ PURE PRODUCTEN VAN DE BOERDERIJ AAN HORECA EN RETAIL

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

Natuurlijk vergaderen

Het Buytenhuis is te huur voor vergaderingen, trainingen, workshops of teambuilding sessies. Natuurlijk vergaderen, terwijl je uitkijkt over de boomgaard is zoveel fijner en zorgt voor een extra dosis inspiratie. Onze zorggasten werken mee om de bijeenkomst tot een succes te maken.

Combineer de huur van de locatie met allerlei arrangementen voor onder andere koffie, thee, taart en een lunch in de Theeschenkerij. Natuurlijk bereid met zoveel mogelijk producten van de boerderij.

 

Horeca en retail

Laat je klanten kennismaken met heerlijke producten vers en puur van het boerenland. Weinig voedselkilometers en veel maatschappelijke betrokkenheid. Met de producten van boerderij de Buytenhof kan dat. 

Sappen in flessen en saptaps kunnen wij het hele jaar door leveren. Bijvoorbeeld appelsap, perensap, appelperen sap en bietenappel sap. 

Het aanbod groenten en fruit wisselt per seizoen. Denk aan appels, peren, pompoenen, aardappels en boerenkool. 

Wij leveren fruit, groenten, speltproducten en sappen aan diverse horeca en retailbedrijven in de regio. 

 

duurzame geschenken

Op de Buytenhof maken wij duurzame geschenken voor je klanten, relaties of medewerkers. Gedurende specifieke feestdagen zoals Kerst of Pasen, of als bedankje!

Geschenken met een mooi maatschappelijk verhaal, lokaal en met weinig voedselkilometers. Zo groeit het fruit en groente bij ons op de boerderij, wordt het geoogst door de boer met hulp van onze zorggasten. Vervolgens wordt er bijvoorbeeld kilo’s peren geschild door zorggasten. De schillen worden gevoerd aan onze varkens. Tot slot worden de peren door onze zorggasten onder begeleiding van onze vrijwilligers en medewerkers verwerkt tot heerlijke jams. 

Kortom mooie duurzame geschenken, lokaal geproduceerd en met zorg samengesteld!

Scroll naar boven