Vacatures Rhoon - De Buytenhof
Vacatures Rhoon bij boerderij de Buytenhof

Vacatures Rhoon

Vacatures Rhoon bij boerderij de Buytenhof

Ben je op zoek naar een vacature in Rhoon? Een nieuwe uitdaging in een groene, inspirerende omgeving? Boerderij de Buytenhof in Rhoon heeft diverse vacatures beschikbaar voor enthousiaste mensen die graag hun handen uit de mouwen steken. 

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers (met name scholieren en studenten) voor in de theeschenkerij, nieuwe vrijwilligers, nieuwe zorggasten en collega’s voor agrarisch werk in het seizoen. Op deze pagina vind je meer informatie over de vacatures  en hoe je kunt solliciteren.

Vrijwilligers voor de grote pluk 2024 gezocht

De nazomer staat voor de deur, en dat betekent dat we binnenkort weer met een enthousiaste groep plukkers aan de slag gaan in de boomgaard in Rhoon. Deze periode, bekend om de grote appel- en perenoogst, wordt traditioneel beschouwd als de hoogtijdagen van het boeren arbeidsseizoen.

Wil jij deel uitmaken van dit bijzondere seizoen en meehelpen als vrijwilliger met de grote pluk? In 2024 is de grote plek van maandag 19 augustus tot en met 30 september. 

Stuur een e-mail naar joella@debuytenhof.nl om meer informatie opvragen over de plukdata en tijden. Geef aan wanneer je beschikbaar bent en draag bij aan een onvergetelijke ervaring op de boerderij de Buytenhof in Rhoon.

Scholieren en studenten gezocht voor in de theeschenkerij

Ben je scholier of student en op zoek naar een leuke bijbaan in Rhoon? In de theeschenkerij op Boerderij de Buytenhof in Rhoon zoeken we regelmatig nieuwe toppers voor in de bediening (vanaf 17 jaar) of in de spoelkeuken (vanaf 15 jaar). Kom jij ons gezellige team versterken?

Je werkt in een gezellig en jong team op een zorgboerderij in Rhoon. Solliciteer direct via een e-mail naar desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl t.a.v. Lineke van der Schelde of neem contact met ons op voor meer informatie. Een ideale manier om werkervaring op te doen en te genieten van een dynamische werkomgeving.

Dagbesteding: plek voor nieuwe zorggasten

De Buytenhof biedt al ruim 15 jaar dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met psychosociale of licht psychiatrische problematiek. Zorggasten dienen 18 jaar of ouder te zijn en moeten in staat zijn om lichte werkzaamheden te verrichten. De dagbesteding vindt plaats in Rhoon, waar je kunt genieten van de rust en het groene landschap.

De zorggasten op de Buytenhof in Rhoon ontvangen professionele begeleiding van ervaren begeleiders Sandra, Anneke en Marilieze. Ben je enthousiast geworden over dagbesteding op boerderij de Buytenhof in Rhoon? Bekijk de pagina met uitgebreide informatie over dagbesteding op de Buytenhof, neem contact met ons  en kom langs voor een kennismaking en rondleiding met Sandra Hoogstad, teamleider Zorg.

Vacature agrarisch werk

Peertjes dunnen, onkruid verwijderen, groenten en fruit oogsten: het agrarisch werk op de Buytenhof in Rhoon is divers, leerzaam en nooit saai. Als agrarisch medewerker werk je mee met de boer in een gezellig en jong team, ben je lekker buiten in beweging, en leer je alles over groenonderhoud en natuurinclusief boeren.

Ben jij student of heb je zojuist je examens afgerond? Heb je groene vingers en lijkt een bijbaan in de buitenlucht jou een goed idee? Solliciteer dan nu voor deze vacature in Rhoon middels een e-mail naar wiard@debuytenhof.nl. Werktijden zijn flexibel en je werkt in een prachtige, natuurlijke omgeving.

Vacature stagiaires

Wil je tijdens je stage ervaring opdoen op een duurzaam en lokaal bedrijf? Op boerderij de Buytenhof in Rhoon zoeken we regelmatig stagiaires van verschillende studies. Dit biedt je de unieke kans om praktijkervaring op te doen in een veelzijdige en dynamische omgeving. Onze boerderij is betrokken bij uiteenlopende activiteiten, waardoor we voor veel studierichtingen geschikte stageplekken hebben.

Stagiaire Zorgbegeleider bij de Dagbesteding
Voor studenten in de zorgsector bieden wij stageplekken aan bij onze dagbesteding. Hier werk je met zorggasten met een verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met psychosociale of licht psychiatrische problematiek. Onder begeleiding van ervaren zorgbegeleiders ontwikkel je je vaardigheden en draag bij aan de dagelijkse begeleiding en activiteiten van de zorggasten.

Stagiaire Agrarisch Werk
Heb je een passie voor natuurinclusieve landbouw, duurzaamheid en korte keten? Als stagiaire agrarisch werk ga je aan de slag met diverse taken zoals het bewerken van de grond, zaaien, oogsten en het onderhoud van de gewassen. Je leert hoe je duurzaam boert, rekening houdend met de biodiversiteit en het milieu. Deze stage biedt een hands-on ervaring in het boerenleven en de mogelijkheid om veel te leren over moderne en traditionele landbouwtechnieken.

Stagiaire Events & Leisure
Voor studenten in de richting van evenementenmanagement en recreatie bieden wij stageplekken bij de organisatie van onze vele events en festivals. Als stagiaire events & leisure werk je mee aan de planning, organisatie en uitvoering van evenementen op de boerderij. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met diverse facetten van eventmanagement, van het coördineren van vrijwilligers tot het beheren van logistieke aspecten.

Bij de Buytenhof staat duurzaamheid en lokaal ondernemen centraal. Of je nu in de zorg, landbouw of evenementenbranche stage wilt lopen, je draagt bij aan een bedrijf dat met hart en ziel werkt aan een betere, duurzamere toekomst. Ben jij enthousiast en wil je meer weten over de stagemogelijkheden op de Buytenhof? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de boerderij!

Solliciteer nu op een vacature in Rhoon bij boerderij de Buytenhof

Voor meer informatie of om te solliciteren voor onze vacatures in Rhoon, stuur een direct je open sollicitatie via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Boerderij de Buytenhof in Rhoon!

De Buytenhof werkt volgens de principes van natuurinclusieve landbouw, wat betekent dat we met respect voor natuur en biodiversiteit onze gewassen verbouwen. Door korte voedselketens te hanteren, brengen we producten van boer naar bord, met minimale voedselkilometers. Onze zorggasten helpen mee in alle processen van de boerderij in Rhoon, waardoor onze producten naast heerlijk,  ook betekenisvol zijn.

Kom jij ons gezellige team versterken? Reageer snel en word deel van het Buytenhof team!

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

/ 02

Stuur een open sollicitatie

Vacatures Rhoon op boerderij de Buytenhof

Stuur een open sollicitatie of vraag meer informatie aan via het contactformulier en je hoort spoedig van ons. 


    * verplichte velden

    Scroll naar boven