Rotterdamse Oogstmarkt - De Buytenhof
Rotterdamse Oogstmarkt

Rotterdamse Oogstmarkt

Rotterdamse Oogstmarkt

Elke zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur staat de Buytenhof met een kraam op de Rotterdamse Oogstmarkt. Het Noordplein in Rotterdam verandert op zaterdagen in een levendige ontmoetingsplaats waar stad en platteland samenkomen. 

Op de Rotterdamse Oogstmarkt, een wekelijkse boerenmarkt vind je de beste producten van de regio voor jouw lokale boodschappen.  En wij van de Buytenhof zijn er trots op om deel uit te maken van dit mooie initiatief en de gezelligste Rotterdamse markt!

Van boer naar bord

Bij de kraam van de Buytenhof vind je een schat aan heerlijke, seizoensgebonden producten, direct van onze boerderij naar jouw bord. Elke week nemen we een selectie mee van wat de seizoenen te bieden hebben. Van sappige peren en knapperige appels tot voedzame pompoen – onze producten zijn altijd vers en vol van smaak.

Naast vers fruit en groenten bieden we ook een scala aan huisgemaakte lekkernijen aan. Proef de populaire Buytenhof sappen, gemaakt van eigen fruit uit de boomgaard. Meelproducten om mee te bakken, van tarwe en spelt van eigen land gemalen door een lokale molen. De jams en chutneys zijn een perfecte aanvulling voor elke maaltijd, en de unieke huttentut olie is een ware delicatesse die bijdraagt aan een duurzame landbouw. De producten wisselen met de seizoenen mee, zodat je altijd geniet van wat het seizoen te bieden heeft.

Wat de producten van de Buytenhof extra bijzonder maakt, is de betrokkenheid van onze zorggasten. Zij helpen mee in alle processen van de boerderij, van het planten en oogsten tot het verpakken en verkopen. Hun toewijding en zorg maken de producten van de Buytenhof niet alleen heerlijk, ook betekenisvol. 

Over de Rotterdamse Oogstmarkt

De Rotterdamse Oogstmarkt is meer dan alleen een plek om je boodschappen te doen – het is een beleving. Hier komen de landelijke charme en de stedelijke dynamiek samen. 

De markt is een plek waar het doen van lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en feestelijke picknicks naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers.

De markt haalt het beste uit de regio binnen een straal van 50 km rond Rotterdam. Of het nu gaat om Westlandse druiven, appelsap uit Rhoon, sambal van de Kaap, of schapensalami uit de Hoeksche Waard – je vindt het allemaal op de Rotterdamse Oogstmarkt. 

De verhalen van de boeren, de recepten van de buurvrouw en de passie van de makers krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

Lokaal boodschappen doen

  • Vers en gezond: direct van het veld naar jouw tafel, vol van smaak en voedingswaarde.
  • Duurzaam: minder voedselkilometers, dus minder impact op het milieu.
  • Steun aan lokale boeren en ondernemers: elke aankoop ondersteunt de boeren en producenten in de regio.
  • Biodiversiteit en natuur: onze landbouwpraktijken bevorderen de biodiversiteit en zorgen voor een gezonde omgeving.
  • Gemeenschap: ontmoet de mensen achter je eten en leer hun verhalen kennen.

Kom langs en beleef het zelf! De Buytenhof is elke zaterdag aanwezig op de Rotterdamse Oogstmarkt. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van het beste dat onze boerderij te bieden heeft.

Praktische informatie over de Rotterdamse Oogstmarkt

  • Wanneer: elke zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Waar: Noordplein, Rotterdam.
  • Wat: seizoensgebonden groenten en fruit, sappen, jams, huttentut olie en meer.

Tot ziens op de markt!

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

Scroll naar boven