Vacature leidinggevende keuken - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Vacature leidinggevende keuken

Vacature leidinggevende keuken

Vacature leidinggevende keuken met een passie voor streekproducten – 32 á 40 uur per week

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit in Theeschenkerij De smaak van Buyten:
Vanuit de keuken wandel je direct de moestuin in voor verse kruiden, je overlegt je ideeën voor nieuwe seizoensgerechten met de boer en zodra de gasten binnenstromen sta je klaar om te knallen. Jij stuurt het keukenpersoneel aan en zorgt dat alles op rolletjes loopt. In de keuken van de Theeschenkerij bereid je de heerlijkste lunchgerechten met de typische smaak van de Buytenhof. Onze oogst is jouw inspiratiebron voor de menukaart. Je geeft je eigen draai aan de gerechten, speelt in op de trends en tilt de seizoenskaart naar een hoger niveau. In alle hectiek die de horeca met zich meebrengt voel jij je een vis in het water. Je vindt het belangrijk dat de sfeer goed is en motiveert anderen. Je collega’s ruiken het als jij het rustig hebt; dan bak je taarten en cakes met het fruit uit de boomgaard. Of je verzint leuke ideeën voor uitjes en activiteiten op de Buytenhof. Kortom: je zorgt dat er altijd ontwikkeling is in de keuken, bent een harde werker en omringt je graag met mensen.

Over de Theeschenkerij
Theeschenkerij De smaak van Buyten is onderdeel van landbouwbedrijf de Buytenhof. Dat betekent dat je omringd wordt door collega’s van de boerderijwinkel, de zorg, vrijwilligers en de boer. De Theeschenkerij biedt plek aan 100 gasten en is open van 10:00 tot 17:00 voor koffie, lunch en high tea’s. Tijdens het zomerseizoen draai je drukke dagen, in de winter is het rustiger.

Zo van het land op je bord
In de Theeschenkerij werken we met pure smaken van het seizoen. Dat is het allerlekkerste! Het fruit uit de boomgaard verwerken we tot jams, gebak en onze bekende appel- en perensap. In de lunchgerechten proef je de verse kruiden uit onze moestuin terug. De vleeswaren zijn afkomstig van de dieren die we hier hebben gehouden. Voor overige producten werken we zoveel mogelijk met lokale leveranciers.

Landbouwbedrijf de Buytenhof
De Buytenhof is een professioneel landbouwbedrijf in Rhoon waar bezoekers het boerenleven ontdekken, proeven en genieten. In de boerderijwinkel, de Theeschenkerij, de pluktuin of tijdens de diverse activiteiten die we organiseren. De Buytenhof is vier generaties in de familie en verbouwt hier sinds 1896 groenten en fruit. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke processen en laten onze gasten graag meegenieten van al het moois en lekkers van het land.

Sociaal maatschappelijke omgeving
Binnen deze professionele omgeving werken zorggasten mee onder begeleiding van het zorgteam. Onze zorggasten hebben een verstandelijke beperking en functioneren goed in een groep. In de keuken werkt 1 zorggast mee, op rustige dagen soms 2. Hierbij krijg je hulp en ondersteuning van het zorgteam over de taken die uitgevoerd kunnen worden en aanwijzingen hoe om te gaan met iemand. Daarnaast verzorgen de zorggasten de moes- en kruidentuin die naast de keuken ligt.

Functie-eisen:

  • Je bent een aanpakker, stressbestendig en neemt initiatief
  • Je hebt ervaring in de horeca
  • Je kookt graag met verse producten en kruiden uit eigen tuin
  • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat je krijgt:

  • Werken in een sociaal bedrijf
  • Iedere dag verse seizoenproducten om mee te werken
  • Veel vrijheid en creatieve mogelijkheden
  • Geen diners, dus ’s avonds ben je lekker vrij
  • Vrije tijd: op zondag, maandag en op feestdagen zijn we gesloten

Interesse?
Spreekt de functie je aan? Wij bieden je een salaris conform CAO en een informele werksfeer met enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Binnen de organisatie is er veel ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Wij faciliteren je graag bij het volgen van relevante cursussen. Heb je nog vragen? Neem contact op met Lineke van der Schelde via desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl.

Je kunt tot en met 17 april 2022 solliciteren. Stuur je CV en je motivatie naar desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Scroll naar boven