Opstroopwafel: stroopwafels zonder toevoegingen - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Opstroopwafel: stroopwafels zonder toevoegingen

opstroopwafel

In de boerderijwinkel vind je Opstroopwafel: stroopwafels zonder toevoegingen. Opstroopwafel staat bekend om de heerlijke stroopwafels met 100% pure roomboter en verder geen toevoegingen. Zij maken spannende smaken zoals pumpkin spice, chocolade zeezout, cranberry chocolade, kokos of rozemarijn zeezout. Tijdens de zelfpluk staan Karin en Paul af en toe op de boerderij om verse stroopwafels te bakken met Buytenhof appels. Een verrassende en inmiddels populaire combinatie bij de plukkers.

Stroopwafels zonder toevoegingen

Sinds 2015 bakken Karin en Paul uit de Hoeksche Waard de stroopwafels. Hiervoor was Paul werkzaam in het bankwezen en Karin is al jaren onderneemster, zij werkt onder andere als mode ontwerpster en interieurstyliste. Naast Opstroopwafel runt Karin Smartlap. Samen met haar nicht maakt ze troostdekens van de gedragen kleding van overleden dierbaren, mooi en dankbaar werk.

Ook al bakken zij al jaren, zelf genieten ze nog graag van een stroopwafel. De favoriete smaken? Paul vindt de Pumpkin-spice de lekkerste omdat deze pittig is door de chilivlokken en specerijen. Karin vindt ze allemaal lekker want zij houdt erg van afwisseling. Of er nog nieuwe smaken aan komen houden ze nog geheim, er wordt geregeld geëxperimenteerd met nieuwe smaken.

  • Stroopwafels met 100% roomboter en zonder toevoegingen
  • Verschillende smaken zoals chocolade zeezout, kokos en cranberry chocolade
  • Lokaal: vers gebakken in de Hoeksche Waard

De stroopwafels vallen goed in de smaak bij de ontvangers van duurzame geschenken en zijn uiteraard los te koop in de boerderijwinkel. Heb jij Opstroopwafel: stroopwafels zonder toevoegingen al eens geproefd?

Scroll naar boven