Gift van Koole Terminals - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Gift van Koole Terminals

Koole Terminals

De firma Koole Terminals bood ons vandaag via het Delta Donatiefonds de trekker aan die jarenlang dienst deed op één van de tank terminals van Koole. Hans Visser die de trekker al die tijd onder zijn hoede had overhandigde de sleutel aan Jarrit die op de Buytenhof met de trekker zal gaan werken. De trekker is technisch helemaal in orde gemaakt door Mechanisatie Centrum Flakkee. Wij zijn MCF, het Delta donatiefonds en in het bijzonder Koole Terminals enorm dankbaar voor deze mooie gift.

Stichting de Buytenhof
De stichting van zorgboerderij de Buytenhof heeft als doel het werk van De Buytenhof te ondersteunen en te helpen met het ontwikkelen van voorzieningen voor onze zorggasten en vrijwilligers. We dragen op deze manier bij aan de ontwikkeling, persoonlijke groei en zelfredzaamheid van onze zorggasten en vrijwilligers. Het vergroot de leefwereld en we stimuleren de maatschappelijk participatie.

De stichting tracht haar doel onder andere te bereiken door het inzamelen van geld en goederen via giften, donaties, subsidies of sponsorbijdragen. Lees meer over stichting de Buytenhof.

 

Scroll naar boven