Duurzame geschenken: lokaal en met zorg gemaakt - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Duurzame geschenken: lokaal en met zorg gemaakt

Duurzame lokale geschenken

Geschenken met een mooi maatschappelijk verhaal, lokaal en met weinig voedselkilometers. Op de Buytenhof maken wij duurzame geschenken voor je klanten, relaties of medewerkers. Zo groeit het fruit en groente bij ons op de boerderij, oogst de boer met hulp van onze zorggasten. Vervolgens schillen de zorggasten kilo’s peren. Daarna zijn de schillen voer voor de varkens. Tot slot verwerken onze zorggasten peren onder begeleiding van vrijwilligers en medewerkers tot heerlijke jams. Kortom mooie duurzame geschenken, lokaal geproduceerd en met zorg samengesteld!

Op maat

Wij denken graag met je mee om de geschenken helemaal naar jouw wens te maken! Zo hebben wij verschillende jam en chutney smaken, kies zelf welke smaken je in het geschenk wilt. Wil je een product vervangen door een ander product, ook dit is mogelijk.

Wij hebben verschillende duurzame geschenken samengesteld, voor elk budget wat wils. In de pakketten vind je natuurlijk onze beroemde appel en peren sappen en heerlijke stoofperen, winterthee, koekjes en fruitige jams & chutneys.

Onze klanten

Afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten o.a. Scala, Erasmus Sport, de Cijferkamer en de Rabobank geschenken verzorgd. Dit is wat klanten over de geschenken zeggen:

“Het pakket zag er goed verzorgd uit, lekker verse producten en diverse keren gehoord: the best kerstpakket ever!”

“Erg leuk en origineel om te geven, vele enthousiaste reacties ontvangen”

“Goede verantwoorde pakketten die echt ‘op maat’ worden geleverd door een maatschappelijk betrokken bedrijf”

Boerenkistjes
De boerenkistjes maakt Veiling Kisten. Dit is een sociaal bedrijf uit Papendrecht. Zij werken met mensen die vanwege een handicap of sociale gesteldheid niet aan een reguliere baan kunnen komen. Bij Veilig Kisten krijgen zij daardoor de kans om zich te ontwikkelen.

Showroom

Je bent op afspraak van harte welkom in onze ruim opgezette showroom om in alle rust de mogelijkheden en producten te bekijken.

Meer informatie
Wij kijken er naar uit om je blij te maken met onze duurzame geschenken! Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor duurzame geschenken? Neem contact op met Lineke van der Schelde op desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl

Lees hier alles over de geschenken.

Scroll naar top