Coronaproof boodschappen doen - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Coronaproof boodschappen doen

coronaproof boodschappen doen

Coronaproof boodschappen doen

In de boerderijwinkel kun je veilig, rustig en coronaproof boodschappen doen. In de winkel mogen maximaal 3 mensen tegelijk aanwezig zijn. Wanneer de winkel vol is kun je op het erf rustig op je beurt wachten. In de winkel is een mondkapje verplicht. We vragen je om voldoende afstand te bewaren van andere bezoekers en van onze medewerkers en zoveel mogelijk te betalen met pin. We horen geregeld van klanten dat ze het zo fijn vinden om in alle rust boodschappen te doen op de Buytenhof!

Boeren boodschappen

Het assortiment van de boerderijwinkel wisselt met het seizoen mee. Op dit moment hebben we  verse boerenkool en pompoenen van ons eigen land. Qua groenten hebben we, wortelen, rode bieten, knolselderij, palmkool, bloemkool, prei, aardappelen en uien. Ook hebben  we fruit uit eigen boomgaard appels, peren en stoofperen. We hebben vele verschillende soorten meel van de molen, om allerlei lekkernijen mee te bakken tijdens regenachtige dagen. Bijvoorbeeld cakes, taarten en brood. Bekijk het volledige assortiment van de boerderijwinkel op deze pagina.

Duurzame geschenken

Samen met de zorggasten zijn we op de boerderij begonnen met de voorbereidingen voor de duurzame geschenken. De kistjes worden gebrand, de etiketten geplakt, jam gekookt en meel afgewogen. Wil je familie, vrienden of juist je relaties en medewerkers verrassen met een lokaal duurzaam en met zorg gemaakt geschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt op maat uitkiezen welke heerlijke lokale en huisgemaakte producten je er graag in wilt. Naast de winkel hebben wij een aparte ruimte gecreëerd waar je in alle rust de mogelijkheden en producten kunt bekijken en kunt uitkiezen. Bekijk de mogelijkheden voor kerstgeschenken. 

Koffie to go

Helaas is de theeschenkerij op dit moment gesloten. Je kunt wel bij ons terecht voor een heerlijke koffie, thee of chocomel to go. Huisgemaakte lekkernijen kun je ook afhalen. Dit is mogelijk tijdens onze openingstijdens van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur.

Kom je coronaproof boodschappen doen op de Buytenhof?

Scroll naar boven