Brood van de Bakkerswerkplaats - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Brood van de Bakkerswerkplaats

bakkerswerkplaats rotterdam

Op de Buytenhof verkopen wij heerlijk brood van de Bakkerswerkplaats uit Katendrecht. Je kunt de verse broden bij ons bestellen. Bij de Bakkerswerkplaats kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een zinvolle omgeving het bakkersambacht leren. Talenten die in een normale werkomgeving niet meekomen, leren het ambacht van A tot Z, bij de bakkerswerkplaats op Katendracht in Rotterdam. Met je bestelling support je dus niet één maar twee sociale bedrijven!

Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten:
Pain de campagne       3,98
Kaapse knoest wit        2,95
Volkoren meerzaden   3.98
Desem speltbol            2,95 – gebakken met speltmeel van de Buytenhof 

Hoe bestel je het brood?
Je kunt bij ons het brood van de Bakkerswerkplaats wekelijks bestellen tot en met woensdag 15.00 uur per e-mail aan boerderijwinkel@debuytenhof.nl Vermeld in de e-mail graag je naam, telefoonnummer, bestelling en op welke dag je het komt ophalen. Je bestelling is op te halen vanaf donderdag tot en met zaterdag in de boerderijwinkel. Let op: de broden zijn altijd ongesneden. Thuis bak je het brood af in 10 minuutjes op 180 graden in de oven. Kom je de broden op donderdag ophalen? Dan kunnen de broden ook afgebakken en gesneden besteld worden. Geef dit aan bij je bestelling.

Broodbeleg
In de boerderijwinkel vind je ook boerenkaas, verschillende soorten zoals kaas oud, jong, belegen, met tuin- of Italiaanse kruiden, komijnen en fenegriek. Daarnaast verkopen wij ook vleeswaren van eigen erf , appelstroop en huisgemaakte jams. De jams worden gemaakt van het fruit van de boerderij door de zorggasten en vrijwilligers en de smaken wisselen met de seizoenen mee.

Scroll naar boven