Bedankt voor een mooi plukseizoen - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Bedankt voor een mooi plukseizoen

Plukseizoen afgelopen

Het was een mooi plukseizoen, de oogst is voorbij. Afgelopen maanden hebben we vele van jullie mogen ontvangen bij het rapen van de aardappels en bij de pluk van appels, peren en bloemenboeketten. De boomgaard is inmiddels leeggeplukt en ook de pluktuin is bijna leeg. Voor vele van jullie is het inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om met het gezin, met opa en oma of met vrienden naar de boerderij te komen en zelf appels en peren te plukken. Op facebook en instagram hebben we vele foto’s van appeltaarten en andere lekkere baksels voorbij zien komen. Bedankt voor het vertrouwen in dit bijzondere jaar en bedankt voor jullie gezelligheid, wij hebben er van genoten van een mooi plukseizoen en we hopen jullie ook!

 

Uiteraard zijn jullie van harte welkom in de boerderijwinkel, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Er mogen maximaal 3 personen tegelijk in de winkel en een mondkapje is verplicht. Is de winkel vol? Dan kun je rustig op het erf wachten. Kids mogen in de speeltuin spelen wanneer de ouders of begeleiders boodschappen doen. Een kijkje in de stal bij de varkens is ook mogelijk op de boerderij.

De theeschenkerij blijft voorlopig helaas gesloten. Diverse huisgemaakte taarten en boerensoepen uit de theeschenkerij kun je in de boerderijwinkel kopen. Zo kun je thuis toch nog genieten van de lekkernijen uit de theeschenkerij.

 

Samen met de zorggasten zijn we op de boerderij begonnen met de voorbereidingen voor de duurzame geschenken. De kistjes worden gebrand, de etiketten geplakt, jam gekookt en meel afgewogen. Wil je dit jaar je klanten, relaties of collega’s bedanken met een mooi lokaal geschenk? Ook nog eens met zorg gemaakt en op maat voor jou gemaakt? Kijk dan eens op de pagina over duurzame geschenken. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven