Afgelopen: Appel en peren zelfpluk - De Buytenhof
We praten je graag bij

Nieuws

/ 01

Afgelopen: Appel en peren zelfpluk

Pluktuin zuid holland

Update: de appel & perenpluk is inmiddels afgelopen. 

De appel en peren zelfpluk is van start gegaan! Van dinsdag tot en me donderdag is er zelfpluk van 12-17 uur en op vrijdag en zaterdag van 10-17 uur. Op dit moment zijn er diverse soorten appels en peren in de zelfpluk. Een leuk en educatief uitje voor jong en oud.

  • Reserveren is niet nodig
  • Je pakt een mandje in de boomgaard
  • Je volgt de plukinstructies voor het beste plukresultaat
  • Je rekent af op gewicht
  • De appels en peren zijn 1.50 per kilo
  • Zondag en maandag zijn we gesloten

Tot wanneer kun je plukken?
De pluk duurt ongeveer tot en met de herfstvakantie, uiteraard is dat deels afhankelijk van hoeveel er de komende weken geplukt wordt! Volg onze nieuwsbrief en social media kanalen voor de meest actuele informatie.

Kan ik met pin betalen?
Jazeker en graag zelfs!

Kun je met een kinderwagen door de boomgaard?
Dat kan, echter het blijft een hobbelige  boomgaard en is natuurlijk niet geasfalteerd 😉 Vele ouders met kinderwagens gingen je voor en sommige ouders geven de voorkeur om hun kind te dragen.

Zijn honden welkom?
Mits aangelijnd zijn honden welkom op de boerderij. Ze mogen alleen niet in de boerderijwinkel.

Is de bloemenpluktuin geopend?
Yes, in de bloemenpluktuin pluk je kleurrijk boeket van ongeveer mei tot eind september tijdens de openingstijden van dinsdag t/m zaterdag. Je vindt er meer dan 60 verschillende soorten bloemen. Reserveren voor de bloemenpluktuin is niet nodig. De speeltuin en theeschenkerij zijn ook geopend.

In de pluktuin van de Buytenhof is het elk seizoen anders en is er altijd wat te beleven. Zoals het plukken van fruit, bloemen of een wandeling door de modder of bloesem. Via de nieuwsbrief houden we je  op de hoogste van wat er wanneer te beleven valt.

 

 

 

Scroll naar top