Muziekfestival - De Buytenhof
Muziekfestival

Muziekfestival

Muziekfestival op de Buytenhof

Ter ere van het 20-jarig jubileum van zorgboerderij de Buytenhof organiseren we een uniek muziekfestival in de boomgaard. Vier dit bijzondere jubileum met ons mee op vrijdagavond 5 juli van 18.00 tot ongeveer 22.00 uur. 

Op het muziekfestival vind je vier kleinschalige concerten in de buitenlucht op verschillende podia, verspreid over het boerenland van de Buytenhof. Muziekstijlen: Klassiek, middeleeuws, klezmer en meer!

Elk podium biedt een muzikaal optreden én een gang van het jubileummenu. Kortom: muzikaal en culinair genieten!

Wil je verzekerd zijn van een plekje bij dit unieke evenement? Reserveer dan snel en kom genieten van een avond vol muziek, lekker eten en een geweldige sfeer op de boerderij!

Praktische informatie over het muziekfestival

Je gaat van podium naar podium in vier verschillende groepjes met een gids. Geniet van een unieke muziek- en smaakbeleving in het boerenland op een prachtige zomeravond.

 • Datum: vrijdagavond 5 juli 2024
 • Tijd: 18.00 – 22.00 uur. Aanmelden vanaf 17.30 uur in de theeschenkerij
 • Kosten: 50,- per persoon, inclusief 4 concerten van ongeveer 30 minuten, een 4-gangen jubileummenu en 1 welkomstdrankje
 • Drankbonnen zijn te koop aan het begin van de avond in de Theeschenkerij (drie consumpties voor €10)
 • Reservering en betaling via de website is verplicht
 • Annulering is helaas niet mogelijk, je kunt je kaartje wel door iemand anders laten overnemen.

  Bij slecht weer vinden de concerten plaats op verschillende overdekte locaties op de Buytenhof. Neem dan een paraplu en regenkleding mee, evenals waterbestendig schoeisel.

Muzikaal en culinair genieten in de natuur

Tijdens muziekfestival zijn er vier kleinschalige concerten in de buitenlucht op verschillende podia. 

De muziekstijlen variëren van klassiek, middeleeuws tot folk uit de Balkan en meer! Het belooft een avond met muzikale inspiratie te worden. 

Er spelen muzikanten van muziekgezelschappen ‘Slag ende Stoot’, ‘Trio Meraki, ‘Klassiek op Zuid’ en ‘Quist & Co’.

Bij elk podium krijg je een gang van het speciale jubileummenu geserveerd. Chef Peter en zijn team hebben zich laten inspireren door de muziek. Elke gang van het menu past bij de muziekstijl.

Maak kennis met de muzikanten

Tijdens het muziekfestival op de Buytenhof treden er verschillende muziekgezelschappen op, elk met hun eigen unieke stijl en repertoire. 

De Slag ende Stoot
De Middeleeuwse folkgroep Slag ende Stoot brengt muziek tot leven die klonk van de kruistochten tot de Renaissance op boerderijen, kastelen en dorpspleinen. Hun repertoire bestaat uit opzwepende instrumentale muziek, dansen, troubadourliederen, ballades, middeleeuwse gospels en folksongs. Deze muzikanten nemen je mee terug in de tijd met veel dramatiek en spektakel, en laten je zowel lachen als huilen met hun meeslepende muziek.

Klassiek op Zuid
Klassiek op Zuid is een kamermuziekgezelschap voor en door mensen uit Rotterdam Zuid. De musici hebben allemaal een passie voor muziek en een speciale band met Rotterdam Zuid; ze wonen, werken of zijn er opgegroeid. Op de Buytenhof spelen ze een licht klassiek programma uitgevoerd met een strijkkwartet onder leiding van violiste Miranda Rademakers. Laat je betoveren door de prachtige klanken in de sfeervolle omgeving van de boerderij.

Trio Meraki
De leden van Trio Meraki zijn onderdeel van de band l’Chaim, bekend om hun energieke optredens in binnen- en buitenland. In deze intiemere setting verkennen ze het rijke muzikale repertoire uit de Balkan en omstreken. Naast instrumentale nummers zingen ze in het Grieks, Jiddisch en verschillende Slavische talen. Met opzwepende ritmes, melancholie en frivole melodieën nemen ze je mee op een bijzondere muzikale reis.

Duo Quist
Peter Quist, saxofonist en trompettist, en Mieke Quist-Schijve, professioneel celliste en pianiste, brengen op 5 juli tijdens het muziekfestival een mix van klassieke en jazzmuziek ten gehore. Mieke studeerde klassieke muziek aan het Rotterdams Conservatorium en heeft sindsdien op diverse muziekpodia gestaan. Hun doel is om klassieke en jazzmuziek toegankelijk te maken voor een breed publiek, en ze nodigen iedereen uit om te genieten van hun prachtige muzikale uitvoeringen

Kom naar het muziekfestival op de Buytenhof

Het muziekfestival is op  vrijdagavond 5 juli van 18.00 tot ongeveer 22.00 uur. Reserveren is verplicht. Als je geen beschikbaarheid ziet, is alles volgeboekt.

Laden...

 • Aanmelden kan tot 24 uur van te voren
 • Aanmelden binnen 24 uur: stuur een mail naar desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl of er nog plek is voor een lastminute aanmelding
 • Annuleren is voor het muziekfestival helaas niet mogelijk, kaartjes zijn wel over te dragen aan iemand anders.
 

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

Scroll naar boven