Lunchen Rhoon - De Buytenhof
Proef het boerenleven op de Buytenhof

Lunchen rhoon

Lunchen rhoon

Kom lunchen in Rhoon op zorgboerderij de Buytenhof. Met zorg gemaakt, geniet je van huisgemaakte lunchgerechten. 

Let op: van dinsdag 5 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024 is de theeschenkerij gesloten. 

Op deze pagina lees je wat je alles over de leukste lunchroom in Rhoon en kun je direct reserveren! Naast genieten van een lunch op het terras of in de theeschenkerij, kun je op de boerderij ook bloemen plukken en fruit plukken op de boerderij. Ook zijn er regelmatig workshops voor kids.  Lees snel verder.

Op de hoogte blijven van de startdata dat de pluk, workshops en speciale acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg de Buytenhof op Facebook en Instagram.  

lunchkaart wisselt met het seizoen mee

Chef Peter en zijn team toveren de (h)eerlijkste gerechten uit de keuken zoals de Buytenhof Bowl, Buytenhof bun met falafel pittige bietenmayo en zoetzure ui en seizoenspannenkoeken met gekarameliseerde appel en rozijnen. De lunchgerechten wisselen met de seizoenen naast een aantal vaste lunchgerechten op de kaart zoals boerentosti, pannenkoeken en uitsmijters. 

We werken met pure producten van de boerderij. Groenten, fruit, verse kruiden, vlees, jams en chutneys komen zoveel mogelijk van ons eigen land. En dat is te proeven. 

Vanaf de lente tot aan de nazomer is het heerlijk vertoeven op ons terras. Aan het terras ligt de afgesloten speelwei waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen terwijl je vanaf het terras een oogje in het zeil houdt. 

Onze zorggasten werken mee in de theeschenkerij, zowel in de keuken als in de bediening. Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 9-17 uur.

wat klanten zeggen over lunchen op de buytenhof in rhoon

“Heerlijke plek, voor jong en oud. Vriendelijke mensen en een lekkere lunch- en theekaart.”

“Ik kom hier al ongeveer 15 jaar en heb het zien groeien tot de zorgboerderij die het nu is. Zo’n fijne landelijke plek hier in de randstad. Heel gastvrij!” 

“Heerlijke theeschenkerij, fijne winkel met heerlijke locale producten. Ook zo leuk is de pluktuin in de zomer met veel bloemen en het plukken van vers fruit als aardbeien en appels.
Hele fijne gemoedelijke en zeer kindvriendelijke sfeer, met zeer regelmatig hele leuke activiteiten. Echt een aanrader.”

/ 01

Reserveer lunch

resserveer een lunch via het formulier

Via dit formulier kun je lunch in de theeschenkerij aanvragen. We houden graag rekening met allergieën en dieetwensen, graag doorgeven bij je reserveren. Let op: je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons ontvangt. 

Openingstijden

Let op: van dinsdag 5 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024 is de theeschenkerij gesloten. 

Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Op zon-, maan- en feestdagen zijn wij gesloten.

Allergieën en dieetwensen
Wij horen ze graag, je kunt je allergieën en dieetwensen invullen in het opmerkingenveld. 

Parkeren
Je bent bij ons van harte welkom per fiets, paard, auto en natuurlijk lopend. Op ons erf vind je een fietsen- en paardenstalling. Parkeren met de auto kan op onze parkeerplaats aan de Oude weg in Rhoon.


  * verplichte velden

  speeltuin

  De speeltuin biedt voor verschillende leeftijden een leuke beleving. Voor de kleine kinderen is er bijvoorbeeld een zandbank, een schommel en er zijn diverse kleine tractors en loopfietsjes in de speeltuin. Voor de oudere kinderen is er een klimrek en een klimbult. 

  Vanaf het terras van de theeschenkerij heb je goed zicht op de speeltuin. Er is één ingang van de speeltuin waardoor kleine kindjes niet zomaar alle kanten op kunnen. 

  fruit plukken

  Regelmatig kun je fruit plukken op de Buytenhof. Zoals aardbeien rond juni, appels en peren in september en oktober. Tijdens de jaarlijkse oogstdag in september raap je aardappels en pompoenen. Je rekent af op gewicht. 

  De oogstperiode is een gezellige en drukke periode op de Buytenhof. Er valt veel te beleven en we organiseren geregeld leuke workshops voor kinderen. 

  Geen zin om zelf te plukken? Het fruit is ook verkrijgbaar in de boerderijwinkel. In de winkel vind je ook huisgemaakte jams en chutneys wisselend per seizoen en de beroemde buytenhof appel en perensappen. 

  Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Theeschenkerij gesloten t/m 8 januari 2024.

  Rijsdijk 98 in Rhoon

  010- 312 2850

  De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

  Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

  Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

  Scroll naar boven