Knapzakroute - De Buytenhof
knapzakroute

knapzakroute

knapzakroute

Loop de knapzakroute vanaf zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon. Puur wandelgeluk, dichtbij Rotterdam.

Haal een frisse neus deze winter en struin met je knapzak door de polder. In de knapzak vind je wat lekkers (fruit, drinken en iets lekkers). Na de route is het tijd om op te warmen in de theeschenkerij met een lunch (pannenkoek met sap of koffie/thee). 

De knapzakroute is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag van 20 februari tot en met  24 maart. Op deze pagina lees je alles over de knapzakroute en kun je de route via het aanvraagformulier reserveren.  

Op de hoogte blijven van alle activiteiten zoals pluk en workshops op de boerderij? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek het boerenleven. 

De route

 • De route is 5 kilometer en goed in te korten voor de allerkleinsten 
 • De knapzakroute is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag van 20 februari tot en met  24 maart 
 • De route kost 15,50 per persoon
 • Je kunt via onderstaand formulier reserveren. Houdt er rekening mee dat je dit minimaal 1 dag van te voren vóór 17 uur doet 
 • In het reserveringsformulier kun je aangegeven hoeveel knapzakken je wilt reserveren. Ook laat je aan ons weten welke dag en tijdstip van ophalen jouw voorkeur heeft. De wandeling duurt ongeveer een uurtje en daarna kun je aanschuiven in de theeschenkerij voor een pannenkoekenlunch.
 • Eventuele allergieën geef je in onderstaand formulier door. 
 • Let op: je reservering is pas definitief als je bericht van ons hebt gehad. Check ook je spam. 

veel gestelde vragen

Tot wanneer is de knapzakroute te boeken?
De knapzakroute is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag van 20 februari tot en met  24 maart. 

Is de route in te korten?
Ja dit is goed mogelijk. 

Kan er een kinderwagen of step mee?
Ja dit kan zeker, sommige stukjes zijn wellicht wat hobbeliger/ modderig en er is 1 trap op de route. 

Kan de hond mee?
De hond kan gezellig mee op de knapzakroute. Op het erf dien je de hond aan te lijnen.  

Wat zit er in de knapzak? 
In de knapzak vind je een stuk fruit, iets te drinken en iets lekkers. Na de route staat er een lunch voor je klaar in de theeschenkerij met een pannenkoek en sap of koffie/thee. 

Kan ik allergieën doorgeven voor de inhoud van de knapzak?
Yes, dat is geen probleem. Geef de allergieën door in onderstaand reserveringsformulier en we houden er rekening mee. 

 

wat klanten zeggen over de knapzakroute

“Het is een leuke, ontspannen, leergierig en overheerlijk uitje! Een echte aanrader. De route is leuk, uitdagend voor kinderen door de leuke vragen die op de route kaart staan en heeft alle ruimte voor de fantasie waardoor wij volwassen ook even genieten van de natuur en wat nog wel kan in deze tijd. De knapzak zit vol lekkers.”

“Hele leuke route met de knapzak gelopen met mijn zoontje van 5. Hij vond het super! Eten en drinken dat we meekregen was top geregeld!!! Dit is echt aan te raden om te doen. Heerlijk struinen door de natuur! Gaan dit zeker nog een keer doen met meerdere kinderen. “

“Zeker aan te raden. super aardig personeel heel erg behulpzaam. Wandelroute gedaan van 5 kilometer echt de moeite waard.”
/ 01

Reserveer de knapzakroute

Reserveer de knapzakroute via dit formulier

Reserveren knapzakroute
Vul het contactformulier in om de knapzakroute te reserveren. De knapzakroute is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag van 20 februari tot en met  24 maart.

Geef het tijdstip door dat je de knapzak wilt ophalen. De wandeling duurt ongeveer een uurtje.  Na de wandeling kun je aanschuiven voor de pannenkoekenlunch  in de theeschenkerij. Allergieën kun je doorgeven in het opmerkingenveld. 

Let op: je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Heb je een vraag?
Dan kun je contact opnemen via dit formulier of onderstaande gegevens. 

  '


  * verplichte velden

  voorjaar bloesemwandeling

  Loop jij in het voorjaar de  prachtige bloesemwandeling? 

  Jaarlijks organiseren onze zorggasten een magische bloesemwandeling in de boomgaard. Met leuke opdrachten voor kinderen. Let op: dit kan wisselen per jaar afhankelijk van de weersomstandigheden. 

  Als eerste horen wanneer de bloesemwandeling start? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De bloesemwandeling is gratis, je mag de bloesem niet plukken. 

  In het voorjaar zijn er een aantal weken dat de boomgaard in bloei staat. Het is een sprookjesachtig tafereel. De bijen zoemen in het rond om de bloemen te bevruchten. Na bevruchting kunnen er appels en peren gaan groeien. 

  pluk een vrolijk boeket

  Gedurende het bloemen seizoen, ongeveer van juni tot en met september pluk je een bos vrolijke bloemen in de bloemen pluktuin. 

  Let op:  wanneer de bloemenpluktuin open gaat verschilt per jaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je hoort wanneer de bloemenpluktuin open gaat. 

  De bloemen pluktuin bevat meer dan 60 verschillende soorten bloemen. Je plukt er onder andere dahlia’s, goudsbloemen, margrieten en lavendel. Door de grote diversiteit aan bloemen, welke allemaal op hun eigen moment in bloei staan, kun je het hele bloemenseizoen een mooie bos plukken. 

  Hoe het werkt: je haalt een schaartje in de boerderijwinkel, je plukt een mooi boeket en vervolgens reken je je boeket af in de winkel. De pluktuin is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot en met 17.00 uur. Je hoeft niet te reserveren. 

   

  Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Rijsdijk 98 in Rhoon

  010- 312 2850

  De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

  Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

  Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

  Scroll naar boven