High tea Rhoon - De Buytenhof
high tea rhoon

high tea rhoon

high tea rhoon

De beste high tea in Rhoon vind je bij zorgboerderij de Buytenhof. Met zorg gemaakt, geniet je van huisgemaakte lekkernijen.

Op deze pagina lees je wat je alles over de lekkerste high tea in Rhoon en kun je direct reserveren! Naast genieten van een high tea op het terras of in de theeschenkerij, kun je op de boerderij ook bloemen plukken en fruit plukken op de boerderij. Ook zijn er regelmatig workshops voor kids.  Lees snel verder.

Op de hoogte blijven van de startdata dat de pluk, workshops en speciale acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg de Buytenhof op Facebook en Instagram.  

high tea wisselt met het seizoen mee

Tijdens de high tea geniet je van heerlijke huisgemaakte hapjes zoals zoete taartjes, scones met jam en lemon curd, hartige hapjes, chocolaatjes en meer. We werken zoveel mogelijk met producten van ons eigen land of uit de regio. De hapjes van de high tea wisselen daarom met de seizoenen mee. Uiteraard serveren we er onbeperkt thee bij. Indien gewenst met verse kruiden uit de kruidentuin. 

Trommel je vriendinnen op en kom genieten van een high tea in Rhoon terwijl je gezellig bijkletst. 

Van mei tot en met oktober serveren wij de boeren high tea enkel om 10.30 of 14.30 uur. In de overige maanden zijn er geen vaste tijden voor de high tea. De boeren high tea kost 24.95 per persoon inclusief onbeperkt thee. Voor kids is de high tea 17,50 per kind. Reserveren voor de high tea is verplicht en kan via het formulier op deze pagina.

wat klanten zeggen over de high tea

“Vandaag samen met mijn vriendin een heerlijke high tea gehad. De lekkernijen waren vers gemaakt met producten van de boerderij zelf. We hebben al vele high tea’s gehad, maar dit is zeker 1 van de betere! Echt een aanrader.”

Altijd een klein feestje om hier te zijn. Voor de tweede keer van een high tea mogen genieten. Daarna nog even in het winkeltje gesnuffeld en mix voor scones gekocht. Een echte aanrader!”
 
“15 juli hight tea gedaan met mijn schoonzus. Súper relaxed. En héérlijk. Na de high tea bloemen geplukt en wat in de winkel gekocht. Bij varkens gekeken en door de boomgaard gelopen.
En last but not least: súper bediening 👍🏻. Ik kom zeker vaker vanaf nu.”
/ 04

Veelgestelde vragen

Theeschenkerij

Nee, op feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren zijn wij gesloten. De Buytenhof is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 – 17.00 uur.

Ja, wij hebben cadeaubonnen. Origineel om te geven, leuk om te krijgen. Je bepaalt zelf welke bedrag je erop zet. De bon kan zowel in de theeschenkerij als in de winkel besteed worden.

De high tea kost 24.95 per persoon inclusief onbeperkt thee. Voor kids is de high tea 17.50 per kind.

Ja dat kan zeker, informeer meer naar de mogelijkheden door het onderstaande reserveringsformulier in te vullen.

Dat kan zeker! Geef je allergie, intolerantie of  dieetwensen door bij je reservering,

Van mei tot en met oktober serveren wij de boeren high tea enkel om 10.30 of 14.30 uur. De overige maanden serveren we de high tea op alle tijden. Reserveren voor de boeren high tea is verplicht.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zon-, maan- en feestdagen zijn wij gesloten.

Je kunt reserveren door het formulier op de website in te vullen, door een e-mail te sturen aan desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl. Vermeld de datum, tijd en het aantal personen waarvoor je wilt reserveren. Reserveren op de dag zelf kan alleen telefonisch. Let op: je reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

/ 01

reserveer high tea

resserveer de high tea via het formulier

Via dit formulier kun je een reservering in de theeschenkerij aanvragen. Een high tea is van mei tot en met oktober alleen te reserveren om 10.30 of om 14.30 uur. De overige maanden kan de high tea op alle tijden geserveerd worden. Let op: je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons ontvangt. 

Openingstijden

Let op: van dinsdag 5 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024 is de theeschenkerij gesloten. 


Van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Op zon-, maan- en feestdagen zijn wij gesloten.

Allergieën en dieetwensen
Wij horen ze graag, je kunt je allergieën en dieetwensen invullen in het opmerkingenveld. 

Parkeren
Je bent bij ons van harte welkom per fiets, paard, auto en natuurlijk lopend. Op ons erf vind je een fietsen- en paardenstalling. Parkeren met de auto kan op onze parkeerplaats aan de Oude weg in Rhoon.


  * verplichte velden

  bloemenpluktuin

  In de bloemenpluktuin van de Buytenhof pluk je de mooiste wildboeketten. Je vindt er ruim 60 soorten bloemen. Het gehele seizoen is er steeds wat anders te plukken. Je plukt er onder andere dahlia’s, goudsbloemen, margrieten en lavendel. 

  Hoe het werkt: je haalt een schaartje in de boerderijwinkel, je plukt een mooi boeket en vervolgens reken je je boeket af in de winkel. De pluktuin is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot en met 17.00 uur. Je hoeft niet te reserveren. 

  Het bloemenplukseizoen loopt ongeveer van eind mei tot en met september. Let op: afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit iets afwijken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de actuele  activiteiten. 

  fruit plukken

  Naast bloemen kun je ook regelmatig fruit plukken op de Buytenhof. Zoals aardbeien rond juni, appels en peren in september en oktober. Tijdens de jaarlijkse oogstdag in september raap je aardappels en pompoenen. Je rekent af op gewicht. 

  De oogstperiode is een gezellige en drukke periode op de Buytenhof. Er valt veel te beleven en we organiseren geregeld leuke workshops voor kinderen. 

  Geen zin om zelf te plukken? Het fruit is ook verkrijgbaar in de boerderijwinkel. In de winkel vind je ook huisgemaakte jams en chutneys wisselend per seizoen en de beroemde buytenhof appel en perensappen. 

  Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Rijsdijk 98 in Rhoon

  010- 312 2850

  De Buytenhof is een rustige plek vlakbij Rotterdam waar je kunt genieten van de natuur en het boerenleven. 

  Beleef het boerenleven in de pluktuin, proef in de theeschenkerij en ontdek de producten van het land

  Vergaderen of trainen op een rustige plek met uitzicht over het boerenland en centraal gelegen vlakbij Rotterdam 

  Scroll naar boven