Dagbesteding op de boerderij - De Buytenhof
zorgboerderij Buytenhof

Dagbesteding op de boerderij

dagbesteding op boerderij de Buytenhof

Op de Buytenhof bieden we dagbesteding op de boerderij aan een groep zorggasten onder professionele begeleiding.  Zorggasten werken op verschillende plekken van de boerderij mee. Bijvoorbeeld in de boomgaard of in de keuken van de theeschenkerij. Het werk wisselt met de seizoenen mee. 

Op deze pagina lees je meer over de dagbesteding op de boerderij, onze doelgroep. Tot slot lees je over de manier waarop wij werken en kun je een kennismakingsgesprek of een rondleiding aanvragen. Er is plek voor nieuwe zorggasten. 

voor wie is dagbesteding op de boerderij?

Dagbesteding op de boerderij is er voor mensen met een verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met psychosociale of licht psychiatrische problematiek. Daarnaast dienen zorggasten 18 jaar of ouder te zijn. De dagbesteding is arbeidsgericht, je moet dus in staat zijn om lichte werkzaamheden te verrichten. 

Al ruim 15 jaar biedt de Buytenhof dagbesteding. De zorggasten ontvangen professionele begeleiding van ervaren begeleiders Sandra, Anneke en Marilieze. Tevens beschikt de Buytenhof over het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’ van de federatie landbouw en zorg en zijn we aangesloten bij Zorgboeren Zuid Holland.

groeien op eigen tempo

Dagbesteding op de Buytenhof is zeer veelzijdig en wisselt met de seizoenen mee. Ten eerste begeleiden we zorggasten met aandacht voor groei. Groei in verschillende typen vaardigheden zoals zelfstandigheid, gastvrijheid en sociaal. Daarnaast is er een divers palet aan werkzaamheden op de boerderij. 

Het werk is afwisselend binnen en buiten, met collega’s of juist zelfstandig. Tevens werken ze met werkwijzers, foto’s en pictogrammen. Dit alles onder begeleiding van ervaren en enthousiaste zorgbegeleiders. Kortom een veilige en fijne omgeving om te groeien. 

Lees via onderstaande button meer over de verschillende werkzaamheden voor zorggasten. 

enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden over dagbesteding op boerderij de Buytenhof? We leren je graag kennen! Op dit moment is er plek voor nieuwe zorggasten. 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. En kom bijvoorbeeld langs voor een kennismaking en een rondleiding met Sandra Hoogstad, teamleider Zorg.  

Boederijwinkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rijsdijk 98 in Rhoon

010- 312 2850

/ 02

kom kennismaken met dagbesteding op de boerderij

Dagbesteding op zorgboerderij de buytenhof

Voor meer informatie over dagbesteding, een kennismaking en rondleiding op onze zorgboerderij kun je contact opnemen via het formulier of via onderstaande gegevens.

Op dit moment is er plek voor nieuwe zorggasten. 


    * verplichte velden

    Scroll naar boven