zorgboerderij De Buytenhof
Proef, ruik en ervaar het boerenleven
Stacks Image 18
Het Buytenhuis, het huis voor iedereen!

Het Buytenhuis is het nieuwe multifunctionele gebouw op het erf van de boerderij. Het is een werk- en lunchplek voor onze zorggasten en vrijwilligers, maar u kunt ook van het huis gebruik maken. Hoe? U leest erover op deze pagina.

Stacks Image 556
Stacks Image 246
Een bijzonder duurzaam gebouw

Het Buytenhuis hebben we in 2017 gebouwd met handen van veel vrijwilligers, stro van eigen land, hout van meerpalen uit de Rotterdamse haven, hergebruikt bouwmateriaal zoals oude kozijnen uit het Hulskampgebouw en bakstenen uit een showroom van een steenfabriek. Daarnaast hebben we veel giften en materialen ontvangen van bedrijven, fondsen en particulieren. We zijn heel trots op dit bijzondere duurzame gebouw met een mooie maatschappelijk functie.

Stacks Image 2328
Met dank aan

Heel dankbaar zijn we voor de giften en materialen, die we hebben ontvangen van: Oranje BV, Berkelaar glashandel, Primaned, M.de Bruijn & Zn, Industrielicht, St. Present Barendrecht, fam. v.d. Wal, ESD systeemwanden, Janssen recycling, Caroline Zeevat, VVE Spijkenisse, Bakker tegels en badkamers, Frank Struijk, Daan Bos, Floor van de Kemp, St. Physico, St. Kruiswerk Rhoon, Lionsclub Oude Maas, Rotaryclub RotterdamBotlek, Rabobank Coöoperatiefonds, NSGK, fam Bruijkers, Diaconie Carnisse havenkerk, Jalichem holding en vele particulieren.

Zelfpluk aardbei 1 De Buytenhof
Stacks Image 539
Stacks Image 536
Stacks Image 276
Natuurlijk vergaderen in het Buytenhuis

Op de begane grond werken en lunchen onze zorggasten en vrijwilligers. De bovenverdieping, de Korenzolder, is een prachtige, inspirerende plek, die u kunt huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, workshops of teambuilding sessies. Afhankelijk van de opstelling van de tafels en stoelen kunnen maximaal 40 personen van deze ruimte gebruik maken. Naast de Korenzolder is een kleine kamer genaamd De Barch met een prachtig uitzicht op de boerderij. De Barch is geschikt voor 6 personen.
De huur van de Korenzolder kunt u combineren met allerlei arrangementen voor onder andere koffie, thee, taart en een lunch in de Theeschenkerij, natuurlijk bereid met zoveel mogelijk producten van de boerderij.
Onze zorggasten werken mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Ze zien er naar uit om u te ontmoeten!
Voor informatie over arrangementen en verhuur, kunt u contact opnemen met Lineke of Heleen via e-mail desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl tel. 06 461 32 882.

Stacks Image 2024
Verhuur aan maatschappelijke organisaties

We willen graag dat ook maatschappelijke organisaties en stichtingen, die het goede doel steunen en een kleine beurs hebben, van Het Buytenhuis gebruik kunnen maken. Behalve op de gebruikelijke kantooruren kan dit ook op woensdagavond. Informeer bij Lineke of Heleen naar de mogelijkheden via e-mail desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl of tel. 06 461 32 882.

Familie en vrienden ontmoetingen in het Buytenhuis

Op zaterdag is de benedenruimte te huur voor familiebijeenkomsten zoals bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen en familiereünies. De prijzen voor het verhuur van deze ruimte zijn inclusief koffie en de thee, die u zelf in onze keuken mag zetten. Daarnaast bieden wij u allerlei arrangementen aan voor onder andere drank, taart, hapjes en lunchgerechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lineke of Heleen via e-mail desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl of tel. 06 461 32 882.

Stacks Image 2100
Wat bieden we u?

De Buytenhof is een oase te midden van de drukke Randstad. Het is een plek om even te onthaasten en tot rust te komen. Tijdens de pauze van uw bijeenkomst kunt u het boerenleven proeven, ruiken en ervaren door een ommetje te maken door het boerenland en een bezoekje te brengen aan de stallen en de Boerderijwinkel. Kinderen genieten van het spelen op de boerderij.

Stacks Image 2120
Stacks Image 2115
Stacks Image 2472
Stacks Image 16
  1. ../resources/Buytenhuis1.jpg
Stacks Image 42
Volg ons!

twitter-Rood facebook-Mint

Stacks Image 107
Nieuwsbrief


Stacks Image 171
Openingstijden

De Boerderijwinkel: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Theeschenkerij: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Stacks Image 5156
Reserveren Theeschenkerij

U kunt reserveren bij de Theeschenkerij ' De smaak van Buyten' via het nummer 06 461 32 882 of mail ons

Stacks Image 5913
Reserveren Het Buytenhuis

Voor vergaderingen, familie ontmoetingen of bijvoorbeeld een bijzondere cursusruimte.
U kunt reserveren via het nummer 06 461 32 882 of
mail ons

Wit Logo
Contact

Zorgboerderij De Buytenhof
Stichting De Buytenhof
Rijsdijk 98
3161 EW RHOON

RESERVEREN
Theeschenkerij
De Smaak van Buyten
of Het Buytenhuis
Lineke van der Schelde
Heleen Schippers
06 - 461 32 882
desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl

Boerderijwinkel
06 - 461 32 882
boerderijwinkel@debuytenhof.nl

Zorg
José de Pijper
Diana van Langeveld
Laurine Eikelboom
06 - 151 29 993

Vrijwilligerswerk
Jolanda van der Ent
06 - 380 51 090
joolvanderent@debuytenhof.nl


Boer
Wiard Visser
06 - 479 90 138

Bedrijfsvoering
Ad Visser
06 - 443 12 783
zorgboerderij@debuytenhof.nl


twitter-Wit facebook-Beige

ANBI

Stichting De Buytenhof is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’, kortweg ANBI. Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan de doelen en activiteiten van Stichting De Buytenhof.

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Buytenhof geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Buytenhof is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy

De Buytenhof respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Stacks Image 2175
Wit Logo

Europees fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland